Bibelvecka på Udden

Vi erbjuder ett begränsat antal platser (20 st) till en bibelvecka på Udden, Kållandsö.

På förmiddagarna går vi igenom Galaterbrevet och lär oss om vem Paulus var och varför brevet till Galatien skrevs. På eftermiddagarna kan man välja mellan två olika workshops: kreativ bibelläsning och pilgrimsvandring.

Vi startar kl 08:30 och har två lektioner på förmiddagen. Ca 12:30 äter vi lunch. Mellan kl 14:00-17:00 är det tid för det workshop du har valt.

Kreativ bibelläsning handlar om att kombinera bibelläsning, scrapbooking och bible journaling. Ett sätt komma närmre Bibelns texter genom kreativitet (för mer information googla på bible journaling). Vi utgår från Galaterbrevet – inga förkunskaper krävs.

Pilgrimsvandring innebär bönevandringar med stopp för att ha tid för Gud. Medtag oömma kläder och bra vandringsskor. Bönevandringen tar ca 2-3 timmar med fikapaus.

Bibelundervisningen är kostnadsfri, men en avgift för mat tillkommer på 500 kr. Då ingår lunch och två fika tisdag-fredag samt en del material.

Anmäl dig senast 7 juni till expen@pingstlidkoping.se eller på 0763-19 25 61. Det är viktigt att du anger om du har någon allergi och vilket workshop du väljer.

Betala via swish 123-634 53 34 (PK Special) eller bankgiro 986-3572. Märk med “Bibelvecka” och namnet på den du anmäler.

OBS! Om vi får in för få anmälningar kan det innebära att vi är tvungna att ställa in. Om ett workshop får för få anmälda kan det ställas in.