“Dela Livet” – i en hemgrupp

Vi tror att gemenskap är något som vi alla behöver. Därför kommer vi under hösten att uppmuntra till att träffas i smågrupper. Vi kallar dessa smågrupper för hemgrupper – men man kan förstås träffas var som helst: i parken, på caféet, i en lokal i kyrkan eller i hemmet.
Den andra och den fjärde söndagen i månaden kommer vi att lägga ut “Dela livet” på vår YouTube-kanal (och den kommer också att sändas på närradion). “Dela livet” är ett material som innehåller undervisning, samtalsfrågor och tips för den lilla gruppen.
Vi uppmuntrar våra hemgrupper som redan är igång att träffas på söndagar (eftersom vi dessa söndagar inte har fysisk gudstjänst i Lidköping) och använd er gärna av “Dela livet”.
Kanske är du inte med i någon hemgrupp? Hör av dig till oss om du vill gå med i en grupp. Just nu är flera grupper på gång att starta upp. Kanske har du några vänner eller bekanta som du skulle vilja träffa lite mer regelbundet och dela livet och tron tillsammans med. Varför inte bjuda hem dem till dig och se på “Dela livet”, samtala och be tillsammans. Det kan vara starten på en livslång vänskap.