Oneigthy Läger på Udden 19-21 augusti

Hej!

Dags för läger för Oneighty på Udden. Tiden är 19-21 augusti och kostnaden är  200 kr om du vill vara med hela helgen. Det finns också möjlighet att bara komma ut en dag och då till en lite billigare kostnad (se anmälan).

Tanken med det här lägret är att det ska vara ett Läger Av Ungdomar För Ungdomar (ett LAUFU-läger helt enkelt). Därför finns möjligheten för alla att hjälpa till med något om man vill (hålla i någon lek, vara med i lovsången, hålla en andakt eller nåt annat). Vill du hjälpa till med något kan du kontakta Alina Wiktorell (076-0464545) eller Stina Petersson (070-5982169).

Vi får också några spännande gäster på lägret. På fredagkvällen kommer Andreas Edström och hälsar på. Han kommer att vikariera som ungdomsledare i kyrkan under hösten så honom kommer du att träffa på Kaj i höst. Kom och träffa honom på fredagskvällen!

På lördagen får vi en annan spännande gäst: Viktoria Runegrund, hon kanske är vår nya Ungdomspastor och hon kommer att undervisa. Detta är en bra chans att träffa henne så missa inte detta!! Viktoria kommer till lägret på lördagen och stannar till söndagen så du har möjlighet att träffa henne även om du inte kan vara med på hela lägret.

Anmäl dig via denna länk:

//docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNv1aeisQxTL0q52pdDQqkCNWXfWFczO396aYKqxmPboZlQQ/viewform?usp=sf_link