Sebastian Stakset till Lidköping – Påsken 2020

Kom till Arenan under påsken 2020!

10-12 april 2020 fyller vi Sparbanken Lidköping Arena med folk som får lyssna till duktiga talare, sång och musik av toppklass och inte minst en av Sveriges mest kända rappare från gruppen Kartellen: Sebastian Stakset, som efter ett liv i hat och droger är totalförvandlad av möten med Jesus.
Sebastian har medverkat i otaliga TV-program, tidigare med “Kartellen” och på senare tid för att berätta om vad som hänt honom.
Så här säger han bl a:
“När jag mötte Jesus var jag själv på väg att ta mitt eget liv. Jag var en yrkeskriminell, missbrukare, känd rappare, lögnare, våldsman och fullkomligt förstörd människa som hade förlorat allt. Men ljuset från Jesus Kristus förvandlade mitt liv fullständigt. Idag är jag fri! Kedjorna till mörkret är brutna. Fängelsemurarna har rasat”

Han berättar storyn om sitt liv i boken “Bara ljuset kan besegra mörkret”.
Vill du ha ett exemplar?  Hör av dig till oss på expen@pingstlidkoping.se eller nån annan kontaktväg du hittar här.

Det exakta programmet för påskdagarna i Arenan kommer att publiceras när vi kommer närmare i tid.
Bland de medverkande kan nämnas: Sebastian Stakset, Ben Fitzgerald, Gospelkören The Masters Voice, Hans Weichbrodt, Carl-Gustav Severin,  m fl

Vi är många kyrkor i Lidköping med omnejd som samarbetar och ligger bakom den här kampanjen.

Läs mer om Sebastians organisation Heart of evangelism
—————————————————————————————————

Angående diskussionen i media kring Sebastians uttalande i tidningen Världen idag lade Sebastian upp detta förtydligande på Facebook: