Vemdalen 2023

CAMP VEMDALEN 2023

Sugen på riktigt go utförsåkning, härlig gemenskap och goa samlingar? 

Under sportlovet 2023 kommer vi i Oneighty att anordna en skidresa till Vemdalen för dig som går i årskurs 7 eller är äldre. Det skulle vara riktigt nice om du har möjlighet att hänga på den här veckan. Veckan är upplagd på det sättet att vi under dagarna åker utför i Skistars anläggningar som finns i Björnriket och Vemdalsskalet. Kvällarna ägnas åt riktigt gött häng med gamla och nya vänner där vi också har samlingar med mycket roliga inslag och viktigast av allt, grymma samlingar där vi får möjlighet att lära känna Gud ännu bättre.  

Resan arrangeras av Oneighty, Pingstkyrkan Lidköping, Equmenia, Missionskyrkan Lidköping samt i samarbete med Pingst Ung.  

NÄR?
Vi åker med buss på morgonen lördagen den 11/2 från Pingstkyrkan Lidköping.
P
å fredagen den 17/2 åker vi hemåt igen. Vi kommer att vara tillbaka i Lidköping under kvällen.  

PRIS
Priset för lägret är 2550kr. 550kr betalar du in i samband med anmälan. Resterande 2000kr ska vara inbetalt senast 1 februari.
I priset ingår logi, bussresa samt samtliga mål under veckan förutom mat i samband med resa till och från Vemdalen.
Skipass och eventuell hyra av utrustning tillkommer.


Betalning sker via Swish nummer: 123 180 53 24 eller BG: 525-6086

 

SKIPASS OCH HYRA AV UTRUSTNING
För att köpa Skipass och hyra utrustning trycker du på länken, //www.skistar.com/sv/vara-skidorter/vemdalen/
Vi har en rabattkod ”PINGSTLID23” som ger 15% rabatt på skipass och uthyrning som gäller fram till 10 februari 2023.  

Skipass
Börja med att trycka på ”Skipass”. Kontrollera att du bokar i skidorten Vemdalen och
välj söndag 12/2 2023 som första åkdag och därefter ändrar du från ”säsongspass” till ”fem dagar” och väljer antal skipass ungdom alt. Vuxen under rubriken ”Vemdalen”.
Tryck dig vidare på ”
Till Åkaruppgifter”. 

Här fyller du i ditt skipassnummer om du har ett kort sedan tidigare, annars beställer du ett nytt kort. Välj om du vill ha en försäkring eller ej och tryck därefter på ”Lägg i kundkorg”.  

Ska du hyra utrustning också trycker du på ”Hyra”, annars klickar du på ”Till Kassan” och följer instruktionerna nedan under Till Kassan. 

Skidhyra
Kolla återigen att Vemdalen som skidort är valt. Sedan väljer du söndag 12 februari 2023 och fem dagar framåt. Välj den utrustning du vill ha för ungdom eller vuxen och klicka dig vidare på ”Till Åkaruppgifter”. Här fyller du i dina personliga uppgifter och väljer utlämningsställe ”Skistarshop Björnrike Torg”. Välj sedan om du vill försäkra utrustningen. Tryck dig vidare på ”Lägg i Kundkorg”. 

Kontrollera uppgifterna och tryck på ”Till Kassan”. 

Till Kassan
Skapa ett konto eller logga in på ditt befintliga Skistarkonto. När du är inloggad så är det viktigt att du trycker på ”Jag har kampanjkod” innan du utför betalningen. Koden är ”PINGSTLID23” och då får du 15% rabatt på skipass och ev. skidhyra. Klicka på ”Till Betalning” och utför betalningen.

Information angående vad du behöver ta med för resan kommer efter du anmält dig och i god tid innan avresedag. 

Kontakt

Har du frågor kring resan så kontaktar du: 

Stefan Magnusson 070 – 2204084 

Erik Johansson 070 – 6063012 

 

“TILL ANMÄLAN”