Anmälan Camporama 2022

Vecka 30 är det dags, då kommer Royal Rangers från hela Sverige och övriga Norden få mötas till ett härligt scoutläger

Vi räknar med att bli över 400 Royal Rangers, så detta läger vill ni verkligen inte missa!

Vad händer på lägret?
På lägret blir det bland annat olika typer av samlingar, gemensamt med alla länderna, i Sverige och även i vår egen kår.  På kvällen möts hela lägret till lägerbål, med bla drama och sång. Det blir olika aktiviteter i form av workshops och en dag ägnas åt en spännande vandring. Det blir matlagning i det egna lägret över elden. Förutom detta kommer det finnas fri tid med valbara aktiviteter, möjlighet till bad och att få nya vänner från hela Norden.

Tema och bibelandakt
Lägertemat är Brobyggare. Vi kommer mötas till samlingar där vi funderar på hur vi bygger stabila broar som håller, till varandra, till Gud och till människor vi inte än känner. Detta görs genom undervisning från Bibeln, särskilt från Paulus liv som vi kan läsa i Apostlagärningarna, och genom samtalsfrågor i smågrupper. Med grund i vårt hedersord: ”Med Guds hjälp vill jag göra mitt bästa …”

UtmanarRangers
Under lägret ordnas särskilda träffar för UtmanarRangers (född 2008 eller tidigare) där de kan umgås och fördjupa sina relationer med varandra men även med Jesus. Inträdeskravet till dessa kvällar är att man bär sitt Utmanarmärke.

Anmälan
Anmälan görs till kåren som sedan kommer skicka information vidare till Svenska Royal Rangers (SRR) som arrangerar lägret.
Anmälan är bindande till SRR efter sista anmälningsdag. Kostnad för lägret till SRR är 950 kr/deltagare.

GDPR
Anmälningsuppgifterna ni lämnar till er kår kommer de i sin tur skicka vidare till SRR. Vi hanterar data och lagrar dem på ett för GDPR godkänt sätt.

Pandemiläget
SRR kommer hålla sig uppdaterade på pandemiläget och anpassa/ställa in om vi får restriktioner som kräver det. Behöver vi ställa in lägret efter sista anmälningsdag kan vi komma att behöva behålla en avgift på max 300 kr/deltagare vi då kommer ha kostnader för lägret som tyvärr ändå kommer behöva betal

“Till Anmälan”