Barnens söndagskyrka

På söndagarna klockan 11.00 i samband med gudstjänsten är det Barnens söndagskyrka! Barnen deltar oftast en kort stund på gudstjänsten innan de går vidare. Jämna veckor är det Söndagsäventyret och SöndagsKaj, ojämna veckor är det SöNDaX. 

Är du mellan 0-9 år år är du välkommen till Söndagsäventyret uppe på “Bryggan”. Där träffas vi barn och ledare och har roliga aktiviteter ihop. Vi inleder oftast med en samling där vi testar tidsmaskinen som för oss till olika händelser i bibeln. Vi pysslar, sjunger, kör tävlingar och leker i de fina lokalerna. Att tänka på är att om du är mellan 0-4 år måste du ha med sig en vuxen.

Går du i åk. 3-6 är du välkommen till SöndagsKaj på “Kaj” där en ledare möter upp er. Här händer det ännu mer spännande saker. Vi leker massa lekar, bakar, har pingisturneringar, modevisning, pysslar, spelar spel m.m. Självklart berättar vi häftiga berättelser från bibeln och våra liv, samt övar på att slå upp i bibeln.

Vad är SöNDaX?

På Söndax umgås vi oftast barn och föräldrar ihop. Då samlas alla barn uppe på ”Bryggan” (om inget annat anges) med en vuxen per familj till barn t.o.m åk. 3. Vi börjar med en gemensam kort samling och sedan är det söndaxhäng. En ledare kan ha fixat pyssel, tagit fram spel, pingisbord eller startat tv-spelet nere på “Kaj”. Varje vuxen som är med ansvarar för sina barn. Tanken med detta är att föräldrarna också ska få tid att ses och samtidigt ha roligt med er barn. Vissa Söndax kommer vi exempelvis vara i en gymnastiksal eller ute i skogen. Mer information om när och var saker händer läggs ut på instagram @pingstlidkopingbarn

Ha gärna koll på instagram @pingstlidkopingbarn för att inte missa något!

Vill du veta mer om barnens söndagskyrka? Kontakta barnpastor@pingstlidkoping.se i Pingstkyrkan som kan hänvisa till ansvarig ledare.