Vill du skänka?

Skänk saker o ting

Vi tar emot allt ifrån småsaker till hela dödsbon och omvandlar det till humanitär hjälp. Varor kan lämnas måndag till fredag 8-16 samt. Det går också lämna in kvällstid fram till 18 på onsdagar och lördagar 10-13 då även butiken är öppen.
Om du ska lämna mycket så ring gärna först (0510-209 10) och tala om att ni kommer så kan vi hjälpa dej med avlastningen. Du kan även ställa varorna under trappan i trapphuset och ringa i ringklockan som är placerad där.
På tisdag och torsdag mellan 9-12 hämtar vi (gratis) och lämnar varor (mot kostnad) i Lidköpingsområdet. Vid stora hämtningar såsom hela dödsbon, kan vi i mån av tid även åka utanför Lidköpings kommun.
Ring och boka om du vill att vi ska hämta varor. Tel: 0510-20910

Skänk tid, bli volontär!

Som volontär på vår Second Hand kan du göra en insats för dina medmänniskor i Sverige och i andra länder, och samtidigt vara en del av en härlig arbetsgemenskap. Du väljer själv i vilken utsträckning du vill engagera dig men bör respektera Pingstkyrkans grundläggande värderingar.

Second Hand har öppet för försäljning onsdagar 10.00 – 18.00 och lördagar 10.00 – 13.00, men arbetet pågår hela veckan, måndag-fredag 8.00-16.00. För dig som vill hjälpa till frivilligt finns flera möjligheter: Måndag, tisdag, torsdag och fredag arbetar vi med att gå igenom sakerna som kommer in, prismärkning, iordningställande, hämta o lämna. Har du ett specialintresse som t.ex. böcker, kläder eller teknik, gillar du att köra bil?
Du väljer själv hur stor del av dagen du vill vara med.
Under försäljningstiderna (onsdagar och lördagar) finns flera uppgifter att vara med i, allt från att slå in porslin till att stå i kassan. Har du något specialintresse, som t.ex. böcker, kläder eller teknik, kan du få finnas till hands och hjälpa kunderna på de olika avdelningarna.
Kontakta oss på telefon 0510-209 10
Varmt välkommen till den gemenskap som finns på Second Hand, bland medarbetare och i mötet med kunder!

Skänk pengar

Det går bra att ge en gåva till verksamheten på Bankgiro: 5254-8773.
NYHET! Swish nr: 123-628 04 57.
Eller, om du vill avvakta med din gåva kan du skriva ett testamente till förmån för Second Hand. Med din värdefulla hjälp kan vi arbeta vidare med att hjälpa människor.