Konfa 21/22

 

KONFA 21/22
Ska du börja 8:an till hösten & funderar på att konfirmera dig? Välkommen att göra det hos oss! Konfa-året är riktigt kul & ger minnen för livet. Ett år på Konfa innebär nya vänner, go gemenskap, läger & undervisning om den Kristna tron.

CITAT FRÅN KONFIRMANDER
“Det var ett bra upplägg på lektionerna & jag gillar att det var fika direkt efter skolan & sedan lekar, vilket gjorde att det var lättare att koncentrera sig på undervisningen. Bra ledare, boken vi hade var bra, bra undervisning, roliga lekar & kul att hänga med vänner”.

“Det har varit ett väldigt kul år! Jag har lärt känna mina vänner & det har varit roliga aktiviteter. Det har även varit ett lärorikt år med bra undervisningsmaterial”.

INFOTRÄFF
Välkommen på infoträff den 16/9 kl.18:30 i Pingstkyrkan. Denna träff är både för dig som vill gå Konfa & för dina föräldrar. Vi bjuder på fika, berättar mer om vad konfaåret innebär & svarar på dina frågor.

KONFASTART
Torsdag 23/9 kl.15:30-17:30, tiden kan eventuellt senareläggas något utefter när konfirmanderna slutar skolan. Vi börjar alltid med smörgåsfika tillsammans. Därefter är det tid för lek, gemenskap & undervisning.

KOSTNAD
Själva konfirmationen & konfa-materialet är kostnadsfritt, däremot så är det en avgift för lägret.

KONFALÄGER
Våren 2022 arrangerar vi tillsammans med konfa-grupperna i Pingst Trollhättan, Mullsjö & Tibro ett konfirmationsläger.
Detta brukar vara en av höjdpunkterna under året! Mer info kommer under konfa-året.

KONTAKT
Konfan arrangeras av Pingst Lidköping.
Huvudledare är: Sara Karlsson, ungdomspastor 072-232874 & Anneli Borg, barnpastor 0762-336834

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor. Hoppas vi ses!

 

“Anmälan till Konfan”