Vi ser fram emot en fantastisk sommar!

Snart är det sommar och sommarlov – vilket innebär mer tid för familj, vänner och det man tycker är roligt! Vi på ONEIGHTY har massor planerat – NYHEM, Segolstorp, HMH, häng och mycket mer! Följ vår instagram (@180lidkoping) för att se vad som händer just nu eller få en överblick här!

 

NYHEM

Sommaren 2024 kommer vi åter igen att få hänga på Nyhemveckan och på deras ungdomshelg!  Nyhemsveckan är Pingströrelsens stora sommarkonferens och den inleds med ungdomskonferensen Nyhem-Ung 14–16 juni. Vi från Lidköping kommer att åka gemensamt på lördagen den 15 juni.

Vill du med? Smsa 076-085 15 40 för att få plats i en bil.

Dagarna kommer vara fullproppade av möten, seminarier, event, tävlingar, sport och aktiviteter. Vi kommer också hänga en hel del på ett område som heter RUTAN där man kan gå på bibelstudier specifikt för ungdomar på förmiddagarna, Sport & event på eftermiddagen, den stora RUTAN-festen på tisdagskvällen och mycket, mycket mer som du inte vill missa.

SEGOLSTORP

SOMMARENS BÄSTA HAPPENING

#Segolstorp anordnas varje år av Pingstkyrkorna runtom i Skaraborg och samlar hundratals unga människor. Vi kan med stolthet säga att vi tycker det är sommarens bästa vecka! Lägret har varit igång i över 30 år med samma fokus på skön gemenskap, roliga happenings, Gudsmöten och JESUS. Namnet kommer från gården där vi har lägret som har guldläge med egen strandtomt vid Vänern, ungefär en mil utanför Mariestad. 2024 är Segolstorp 30/7-3/8.

Vi från Lidköping kommer, som alltid, åka och ta över vecka 31! För att läsa mer och anmäla dig till lägret, klicka här.

 

HMH

Varje onsdag kommer vi att träffas i stan för att hänga med varandra och med Gud. Vad som händer kommer bero på väder och vem som har ansvar för just den kvällen – så håll utkik på vår instagram – men förvänta dig en sommar fylld av skratt, andakter, volleyboll och glass!

Mer information om vad vi kommer göra och vart vi ses varje vecka kommer via instagram (@180lidkoping) eller via vår supertext-grupp (skicka ett sms till 076-085 15 40 om du vill få sms).

 

 

 

(HÖSTEN)

Det är långt kvar till hösten men vi vill redan nu ge en heads-up över några viktiga saker som ligger framför:

180 KICK-OFF LÄGER

Boka redan nu in sommarens crescendo180 KICK-OFF på vår lägergård, Udden! Vi kommer att ses på lördagen och sova över till söndagen. Mer information kommer, men du kan redan nu ställa in dig på ett dygn fyllt med härlig gemenskap, god mat, roliga aktiviteter, starka Gudsmöten, lovsång & undervisning!

Håll utkik här och på vår instagram (@180lidkoping) för mer information och anmälan!

 

 

ANDRA DATUM SOM LIGGER I HORISONTEN

    • 4 september ONEIGHTY KICK-OFF MED VOLONTÄRER
    • 6 september FÖRSTA FREDAGEN MED ONEIGHTY och KAJ
    • 31 oktober – 3 november VISIONKONFERENS i Värnamo

 

Kontakt: Hör av dig till vår Ungdomspastor Victoria om du har några frågor kring KONFA eller ONEIGHTY.
Telefon: 076-085 15 40
E-post: ungdomspastor@pingstlidkoping.se