Royal Rangers Oktober-hajk

Även i år hölls den första helgen i oktober en hajk för Royal Rangers

Här fixas det med Coronasäkrade vindskydd. Alla RR-deltagare i Äventyrare och Utmanarpatrullerna sov var för sig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var en riktigt fin hajkkväll, den varmaste på flera år.

Det blev bl a hamburgare. Fotogenlampor och härliga eldar gjorde trivselfaktorn extra hög.
Ett serveringsbord ute i det fria, det bjöds på Mac Royal med mycket goda tillbehör.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En nyvaken äventyrare som sovit gott hela
natten i sitt eget vindskydd. (Gustaf Rydholm)

 

 

På lördagsmorgonen anslöt cubs och spårare. Då hissade vi flaggan, Stina informerade om dagen och höll en andakt. Självklart samlades alla (ca 50) barn, ungdomar och ledare kring en härlig eld innan vi delade upp oss i olika grupper.

Alla i patrullen hjälps åt att fixa mat, hitta på ett patrullrop och så småningom göra de olika aktiviteterna. Varje patrull får en plats där man gör upp eld, skär, river och hackar ner ingredienser till den goda rätten ” Perfekt Halvfaragryta” som sen äts med god aptit. Det är härligt med orden – jag gillar inte paprika och lök annars men här är det jättegott.

Vår kårguide Annelie avslutade hajken med bön och så var det märkesutdelning för alla som sovit över på hajken. På detta märket står årets tema- Göra skillnad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kvällssamlingen bjöd på sång, bön och en andakt då Mathilda och David berättade utifrån ämnet Göra Skillnad /Make a differens som är årets RR Tema.

På Kvällens hedersbevisning fick de som tagit knivmärket samt de som var nya och varit med fem gånger en halsduk. För att få använda kniv under t ex morgondagens matlagning behöver man ha tagit sitt märke.