Vemdalen 2022

 

Sugen på riktigt go utförsåkning, härlig gemenskap och goa samlingar?
Under sportlovet 2022 kommer vi i Oneighty att anordna en skidresa till Vemdalen för dig som går i årskurs 7 eller är äldre.
Det skulle vara riktigt nice om du har möjlighet att hänga på den här veckan. Veckan är upplagd på det sättet att vi under dagarna åker utför i Skistars anläggningar som finns i Björnriket och Vemdalsskalet. Kvällarna ägnas åt riktigt gött häng med gamla och nya vänner där vi också har samlingar med mycket roliga inslag och viktigast av allt, grymma samlingar där vi får möjlighet att lära känna Gud ännu bättre.

Har du aldrig åkt utför eller känner dig osäker så får du gärna hänga på vår skid- och snowboardskola som pågår under de första dagarna i anläggningen och som naturligtvis ingår i priset.

NÄR?
Vi åker med buss på morgonen lördagen den 12/2 från Pingstkyrkan Lidköping. På fredagen den 18/2 åker vi hemåt igen. Vi kommer att vara tillbaka i Lidköping under kvällen.

PRIS
Priset för lägret är 2 300 kronor och i det ingår logi, bussresa samt samtliga mål under veckan förutom mat i samband med resa till och från Vemdalen. Skipass och eventuell hyra av utrustning tillkommer.

ÖVRIG INFORMATION
Mer detaljerad information om resan och vad som kan vara bra att tänka på får du inför avresedagen.

Covid-19
Om vi på grund av Covid-19 behöver ställa in Vemdalsresan återbetalas avgiften. För att förhindra smitta kommer vaccinationspass och aktuellt snabbtest att behöva uppvisas vid avfärd.

Vad gäller kostnad för skipass och skidhyra kan det bli svårare att få en återbetalning. Därför råder vi dig att vänta med köp av dessa. Vi återkommer till er som är anmälda till lägret när ni kan köpa detta.

Så tveka nu inte att anmäla dig till Vemdalen! Tänk på att vi praktiserar ”först till kvarn” då vi har ett begränsat antal platser.

Har du frågor kring resan så kontaktar du:
Sara Karlsson 076 – 3283849
Stefan Magnusson 070 – 2204084
Carl Haglund på 070 – 7577176

Lägret arrangeras av Oneighty, Pingstkyrkan Lidköping i samarbete med Pingst Ung.

 

 

Så här bokar du skipas och eventuellt utrustning

VÄNTA MED SKIPASS OCH UTHYRNING – Vi återkommer när ni kan köpa detta.

Skipass
Pris på liftkort för 5 dagar i Vemdalen
Ungdom (7-17) 1 918kr
Vuxen (18+) 2 397kr
Uppger du rabattkoden ”LIDKOPING22” så får du 15% rabatt. Koden gäller fram till 11/2-2022

För att köpa skipass trycker du på länken, //www.ski star.com/sv/boka-online/Skipass?r=3&c=23:SkiPass&d=20220213
Kontrollera att du bokar i skidorten Vemdalen och datumen 13-17/2 2022. Därefter klickar du i ett skipass på ungdom eller vuxen. Tryck dig vidare på Till Åkaruppgifter.
Här fyller du i ditt skipassnummer om du har ett gammalt kort eller beställer ett nytt. Tryck därefter på Lägg i kundkorg. Välj om du vill ha en försäkring eller ej.
Ska du hyra utrustning också trycker du på Hyra, annars klickar du på Till Kassan och följer instruktionerna nedan under Till Kassan.

Utrustning
Kolla återigen att Vemdalen som skidort är valt. Sedan väljer du Söndag 13/2 2022 och fem dagar framåt. Välj den utrustning du vill ha för ungdom eller vuxen och klicka dig vidare på Till Åkaruppgifter. Här fyller du i dina personliga uppgifter. Tryck därefter på Lägg i kundkorg. Kontrollera uppgifter och tryck dig vidare på Till kassan. Logga in på befintligt Skistarkonto eller registrera ett nytt. Därefter fyller du i Skistarshop Björnrike torg som utlämningsställe. Innan du klickar på Till Betalning är det VIKTIGT att du trycker på ”Jag har kampanjkod” och fyller i rabattkoden “LIDKOPING22” för att få 15% rabatt på köpet. Klicka på Till Betalning och utför betalningen.

Har du frågor kring skipass eller uthyrningen så kontaktar du Carl Haglund på 070 – 7577176

 

“TILL ANMÄLAN”