Läger

Oneighty arrangerar läger varje år för ungdomar.

Rådjursviken

Varje sommar håller pingstkyrkan i Örslösa tillsammans med pingstkyrkan i Grästorp två läger vid Rådjursviken i Storeberg. Ett barnläger och ett ungdomsläger. Du sover i militärtält, äter god mat lagad av kökspersonal, umgås och ägnar dig åt olika aktiviteter. Den fantastiska platsen lämpar sig väl för vattenaktiviteter som paddla kanot, segla optimist, fiska, bada och att åka ring efter båt. Varje dag hålls flera samlingar; morgonbön vid flaggstången, undervisning ur Bibeln på förmiddagarna samt kvällssamling.

Ledare som finns med är några av församlingens anställda samt frivilliga som under terminerna fungerar som ledare i församlingens barn- och ungdomsgrupper.

 

Segolstorp

Segolstorp anordnas varje år av Pingstkyrkorna runtom i Skaraborg och samlar hundratals unga människor. Vi som varit med tidigare ser det helt klart som sommarens bästa vecka! Lägret har varit igång i över 30 år med samma fokus på skön gemenskap, roliga happenings, Gudsmöten och JESUS. Namnet kommer från gården som lägret är på med egen strandtomt vid Vänern ungefär en mil utanför Mariestad.
2020 genomförs lägret på helt annat sätt pga pandemin och de regler som den medför.

 

Vemdalen

Under sportlovet v.7 anordnar oneighty ett skidläger för ungdomar mellan 13-19 år. Vi åker till Vemdalen & spenderar där en vecka i backarna med skidåkning & mycket gemenskap. Fokuset på veckan är gemenskapen med varandra & med Jesus. Därför har vi samlingar varje kväll med after-ski & undervisning från bibeln. Detta är en favorit i repris som vi gjort i många år. Häng på 2021!